کادوستیم
مشخصات: زیست محرک مایع، حاوی اسیدهای آمینهی آزاد و الیگوپپتیدهای زیستی ، همراه با عناصر مفید برای مصرف در مرحله بعد از گلدهی جهت تشکیل و رسیدگی میوه و دانه میباشد.
کاربرد: جهت ارتقای کمی و کیفی میوه در مرکبات ، انواع میوههای هسته درشت و هستهریز، میوه های نیمهگرمسیری، محصولات بستانی (گلخانهای و فضای باز)، درختان زیتون، تاکستانها و همینطور برای محصولات زراعی مصرف کنندهی پتاسیم، نظیر سیبزمینی، برنج، نیشکر، جو و گندم از این محصول استفاده می شود.
چگونگی و میزان مصرف:
محلول پاشی: به مقدار نیم الی یک لیتر در هکتار به هنگام
تشکیل میوه و دانه. تکرار 15 الی 20 روز پس از تیمار اول .
نسبت رقیقسازی: 50 سی سی از ماده در 100 لیتر آب معمولی
۰۹۱۴۳۲۱۸۷۴۰-۰۹۳۸۶۰۶۱۴۶۸